Succesverhaal van:

Daan - KPN Glasvezel

Daan kwam op zijn zestiende levensjaar werken als verkoper bij Fieldstars. In korte tijd wist hij zich in de kijker te spelen door zijn gemotiveerde werkinstelling en uitstekende verkoopresultaten. Na een plezierige samenwerking tussen Barry & Daan besloot hij na anderhalf jaar een overstap te maken maar het verkopen van energiecontracten.

Vijf jaar later in 2023 kwam Daan opnieuw in contact met Barry. Hij zocht een goede betrouwbare opdrachtgever waar hij met een aantal van zijn teamleden voor aan de slag kon. De grote voorkeur was het project KPN. Met zijn deur-aan-deur ervaring op tal van energieleveranciers wist het met volle overtuiging dat hij op KPN topresultaten kon draaien. Daan had 1 hele heldere missie en dat was dat hij binnen een half jaar 100 netto sales per week ging realiseren.

Met ondersteuning van SalesHouse is Daan in de periode van een jaar uitgegroeit naar een team van 30 fulltimers, een kantoor waarin hij een eigen sportschool heeft gebouwd en draait hij inmiddels tussen de 130 en 200 sales per week.

Daan is ijzersterk in het verbinden van zijn personeel en hen in korte tijd te laten excelleren op het gebied van sales. Gedurende de eerste maanden was er intensief contact, trainingen op locatie en wekelijkse mentorgesprekken. Op dit moment ligt de focus op het stabiliseren van werkprocesssen, het bewaken van de kwaliteit en de organisatie klaar maken voor de volgende groeispurt.

Het succesverhaal van Daan is een inspiratiebron voor iedereen die streeft naar groei, vooruitgang in hun eigen onderneming en het behalen van commerciële doelstellingen.

Navy

Statistieken

Onze Partners

Lees de succesverhalen van onze partners

Jorrit – NGO's

Lees Meer >

Daan - KPN Glasvezel

Lees Meer >

Sietze & Finn - DPG Media

Lees Meer >

Boris - Mediahuis

Lees Meer >

Meld je aan

Bekijk de startprocedure.

Vul het aanmeldformulier op de website in en vraag informatie aan. We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Om samen met jou naar de mogelijkheden te kijken, willen wij graag een kort telefonisch intakegesprek. Tijdens deze intake heb je een gesprek met een mentor en dit gesprek duurt ongeveer 25 minuten. Tijdens de intake leren we elkaar beter kennen en screent de mentor jouw sales- en managementervaring. Wanneer de mentor positief is, plannen jullie samen een vervolggesprek in bij ons op kantoor.

Tijdens deze ontmoeting op kantoor leren we elkaar beter kennen, maak je kennis met een van je mentoren en bekijken we samen de mogelijkheden voor samenwerking. Tijdens deze afspraak krijg je alle in’s en outs te horen over ondernemen via SalesHouse. Als er van beide partijen bereidheid is om samen te gaan werken plannen we het volgende gesprek in.

In deze afspraak stellen we contractuele afspraken vast, zodat het voor beide partijen duidelijk is wat er verwacht kan worden en wat de belangrijkste KPI’s zijn.

Voordat je aan de slag gaat met je eigen onderneming in de sales maken we samen een strategisch businessplan. Om een succesvolle sales onderneming te starten is het stellen van doelen essentieel. Door het stellen van doelen en deze doelen consequent te monitoren krijg je grip op hoe jij je tijd het best kan prioriteren. Het bepaalt de koers die jij met jouw onderneming gaat varen waarbij onze mentoren dienen als kompas.

Na het opstellen van het businessplan kun je beginnen! Dit kan individueel of met een team. Gedurende het hele traject staat je mentor tot je beschikking om je te ondersteunen in je onderneming. Wekelijks bespreek je KPI’s, en maandelijks kijken we samen naar je strategisch businessplan om te evalueren of alles volgens plan verloopt.

Zodra je team vorm begint te krijgen, integreren we jou in alle essentiële systemen die behoren tot SalesHouse. Deze systemen garanderen dat jij als ondernemer jouw team perfect kunt faciliteren en dat jouw bedrijf klaar is voor groei.


Aanmelden

In welke branch wil jij je onderneming starten? *
Heb je sales ervaring in de face-to-face branche (2/8) *
Op Welke projecten heb je ervaring? (3/8) *
Hoeveel jaar ben je werkzaam in de sales? (4/8) *
Heb je management ervaring? (5/8) *
Hoeveel jaar management ervaring heb je? *
Heb je al een team? (6/8) *
Hoe Groot is je team? *
Vertel wat korts over jezelf: (7/8) *
Voor & Achternaam (8/8) *
Leeftijd
Telefoon *
Email *
Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
Shopping Basket