SalesHouse

De portal

Het online businesscenter is in de afgelopen 9 jaar ontwikkeld als een uitgebreide tool om je dagelijkse bedrijfsvoering te stroomlijnen. Met deze tool run je jouw onderneming van A tot Z, vrijwel volledig geautomatiseerd. Het tijdperk van het bijhouden van Excel-bestanden is voorbij, en met deze tool maak jij je onderneming schaalbaar om binnenkort tot een van de belangrijkste spelers in de salesmarkt te behoren.

Jouw eigen online business center

Waarom is een portal belangrijk?

In het landschap van ondernemen speelt software een cruciale rol in het succes van je bedrijf. Vooral als je onderneming groeit en meerdere vestigingen door het land verspreid zijn, wordt het behouden van grip op alle lagen van je bedrijf een uitdaging. Administratieve taken, zoals loonberekeningen, planningen, en personeelsbestanden bijhouden, kunnen kostbare tijd in beslag nemen, die beter besteed kan worden aan het genereren van sales en de groei van jouw onderneming.

Gedurende onze 9 jaar ervaring hebben wij tegen diverse uitdagingen aangelopen, van tijdrovende loonadministratie tot het handmatig invullen van Excel-bestanden voor de planning. Gedurende deze tijd hebben wij ons Online Businesscenter ontwikkeld, waarin wij al onze lessen en optimalisaties hebben geïntegreerd. Dit systeem maximaliseert de automatisering en minimaliseert de inspanning die nodig is om je bedrijf soepel te laten draaien. Bij een samenwerking met SalesHouse krijg jij ook toegang tot dit krachtige systeem.

Alles op een plek

Lees meer over de specifieke functionaliteiten van de portal

Met het dashboard krijg je direct inzicht in alle HR-gerelateerde aspecten van je onderneming. Als eigenaar heb je in één oogopslag zicht op alle zaken die aandacht behoeven in alle lagen van je bedrijf. Denk hierbij aan inkomende declaraties, medewerkers die hun contract nog moeten ondertekenen, naderende contractverloopdata, id-controles, maandgemiddelden, vaste dagen wijzigingen, vakantie aanvragen en nog veel meer. Dit overzichtelijke dashboard stelt je in staat om proactief te handelen en je salesonderneming soepel te laten functioneren.

Als eigenaar heb jij volledige controle over de functionaliteiten binnen het systeem, waarmee je eenvoudig de hiërarchie in je onderneming kunt beheren. Hierbij kun je specifieke functies aan- of uitzetten voor je managers, afhankelijk van de behoeften van je organisatie. Deze flexibiliteit stelt je in staat om de structuur van je bedrijf aan te passen en de toegang tot gevoelige informatie te reguleren.

Elke medewerker binnen jouw sales onderneming krijgt toegang tot een persoonlijk account, waarin ze eenvoudig hun vaste en extra werkdagen kunnen aangeven. In deze online omgeving vinden ze ook alle informatie over hun verdiensten, collega’s waarmee ze samenwerken, en de status van de gerealiseerde of afgevallen sales.

Als eigenaar heb jij de controle in de achterliggende systemen. Stel zelf een planningsdeadline in: Wil je bijvoorbeeld elke woensdag je planning voor de volgende week gereed hebben? Het systeem vergrendelt dan automatisch op de door jou gekozen tijd op woensdag. Op dat moment kunnen werknemers geen extra dagen meer toevoegen, en worden hun vaste dagen automatisch ingepland. Indien gewenst kun jij als eigenaar nog extra shifts toewijzen voor een optimale planning. Met een paar klikken vul jij je hele weekplanning.

Het orderdashboard biedt jou als eigenaar een actueel beeld van alle orders binnen jouw onderneming. Het geeft realtime inzicht in het aantal gemaakte orders, de diverse soorten sales en de bruto-netto verdeling hiervan. Hierdoor kun jij gemakkelijk identificeren welke vestiging het meeste bijdraagt aan jouw sales onderneming. Ook biedt het de mogelijkheid om snel te herkennen wanneer een specifieke vestiging of team minder presteert. Naast het aantal en type sales, geeft het dashboard informatie over het aantal gelopen shifts per project en de prestaties van je teammanagers. De beschikbare data is gemakkelijk te exporteren.

Binnen het HR-systeem behoud jij als eigenaar een volledig overzicht van alle medewerkers en gerelateerde zaken binnen jouw sales bedrijf. Hier kun je eenvoudig nieuwe medewerkers en contracten aanmaken, waarbij de portal automatisch wordt aangevuld met de benodigde gegevens. Het systeem biedt functionaliteiten zoals het inzien van vakantiedagen, vaste werkdagen, aanpassen of versturen van contracten, en meer. Met de mogelijkheid om gemakkelijk lijsten te genereren, kun je de prestaties van individuele medewerkers of hele teams inzichtelijk maken. Hierbij heb je ook de flexibiliteit om notities van managers bij specifieke personen te raadplegen. Dit geeft jou als eigenaar een diepgaand inzicht in de geschiedenis van je werknemers, waardoor je kunt evalueren of ze consistent presteren of bijvoorbeeld vaker ondersteuning nodig hebben.

Het geautomatiseerde salaris- en administratiesysteem biedt jou als eigenaar de mogelijkheid om in een handomdraai de loonstroken van al je medewerkers te berekenen. Bovendien maakt de automatische koppeling het eenvoudig om deze berekende loonstroken direct door te sturen naar een loonadministrateur. Dit efficiënte systeem garandeert niet alleen een snelle en nauwkeurige verwerking van betalingen, maar biedt ook de flexibiliteit om complexe salarisadministraties eenvoudig te beheren. Jij hebt de ruimte om jouw eigen loonhuis en provisies te bepalen.

Het recruitment-dashboard biedt een centrale hub voor al jouw wervingsactiviteiten. Hier stromen leads vanuit verschillende bronnen binnen en kun je ze gemakkelijk organiseren in een overzichtelijke pipeline. Met deze tool behoud je de controle over de levensader van je bedrijf: werving en groei. De mogelijkheid om leads te categoriseren, inzicht te krijgen in het succes van verschillende wervingsbronnen en een actief managementsysteem om contact pogingen op lead niveau te bewaken.

In onze Academy stel je moeiteloos aangepaste opleidingsprogramma’s samen. Profiteer van ons uitgebreide assortiment aan trainingsvideo’s die specifiek zijn opgenomen voor elk project. Hier beheer je zelf de toegang van je medewerkers en zorg je voor een optimale voorbereiding voor hun dagen in het veld. De Academy is jouw gereedschapskist voor het verbeteren van de vaardigheden van je team en het maximaliseren van hun potentieel.

Systeemmails brengen een persoonlijke touch naar jouw onderneming. Hierin staat jouw eigen logo, een door jou gekozen boodschap en de portal vult de mail automatisch aan met de gegevens van de ontvanger.

Bijvoorbeeld: Wil een potentiële medewerker aan de slag en heeft hij een contract nodig? Met een geautomatiseerde systeemmail ontvangt hij een volledig ingevulde, enkelzijdig ondertekende overeenkomst. De toekomstige medewerker hoeft deze slechts digitaal te ondertekenen, alles binnen een persoonlijke en geautomatiseerde mail. Ook in gevallen waarin een werknemer zijn proefperiode niet haalt, kan je de portal automatisch een beëindiging van de overeenkomst laten versturen. Het resultaat: efficiëntie met een persoonlijke touch.

Deze pagina geeft slechts een weergave van wat het online business center allemaal kan.

interesse?
Klik op de knop

Wil jij de volgende stap zetten in jouw salescarrière? Klik op de knop, vul de korte vragenlijst in en wij nemen spoedig contact met je op!