SalesHouse

Toelichting traineeship

Het Traineeship tot ondernemer en manager in de sales is de kickstart van jouw onderneming. Vier keer per jaar starten we met een 7 maanden durend traineeship om nieuwe salestalenten op te leiden naar een stap hogerop. Zie jij jezelf als een toekomstig manager of ondernemer? Dan is het Traineeship iets voor jou.

Van Traineeship Tot Manager

Wat is het traineeship
tot manager in de sales?

Tijdens het Traineeship tot manager in de sales worden young professionals klaargestoomd voor een lucratieve commerciële carrière tot manager en ondernemer in het vakgebied; sales. Tijdens het Traineeship ligt de nadruk op het ontwikkelen van je commerciële managementvaardigheden. Je leert hoe je je salesteam uitdaagt, stimuleert en duidelijkheid geeft over jouw verwachtingspatroon. Naast het leren van managementvaardigheden sluit je het Traineeship af met een strategisch managementplan om van jouw team, het beste team ooit te maken.

De speerpunten van het Traineeship:

Resultaat na afronding na het
afronden van het traineeship

Na het afronden van het Traineeship heb je onder andere je eigen leiderschapscapaciteiten ontdekt en ben je in staat om succesvol een eigen salesteam op te zetten. Jij bent in staat om op een effectieve manier medewerkers te rekruteren en je begrijpt jouw invloed als leider op jouw teamleden.

Wat Zijn De Voordelen?

Na afronding kan je antwoord geven op de volgende vragen:

interesse?
Klik op de knop

Wil jij de volgende stap zetten in jouw salescarrière? Klik op de knop, vul de korte vragenlijst in en wij nemen spoedig contact met je op!