SalesHouse

Mentoren

Bij SalesHouse begrijpen we dat de weg naar succes in de sales niet altijd eenvoudig is. Daarom hechten we enorm belang aan mentorschap in een nieuwe onderneming. Onze ervaren mentoren staan klaar om ondernemers te begeleiden, hun kennis te delen en hen te helpen obstakels te overwinnen. Dit mentorschap is essentieel om niet alleen individuele groei te bevorderen, maar ook om een solide basis te leggen voor een succesvolle onderneming in de wereld van sales.

15 jaar ervaring in direct sales

Barry Jongbloed

Als ondernemer, salesprofessional en trainer heb ik een passie voor het ontwikkelen van mensen en het behalen van resultaat-doelstellingen. Met meer dan 15 jaar ervaring in direct sales, help ik managers en ondernemers aan de bouw van succesvolle salesteams.

Als eigenaar van Fieldstars en SalesHouse heb ik in de afgelopen jaren ervaren hoe je een salesorganisatie van helemaal niks tot een miljoenenonderneming uitbouwt. Doordat ik elke fase heb doorlopen gedurende de groei van Fieldstars kan ik mij goed verplaatsen wat een salesonderneming of team nodig heeft om de volgende stap te realiseren.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak bij het ontwikkelen van mensen, waarbij ik mensen inspireer en motiveer om hun doelen te bereiken. Als trainer en coach, heb ik veel jonge mensen geholpen om hun vaardigheden en prestaties te verbeteren. Ik geloof dat door het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving, mensen in staat zijn om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Succesformule van Barry

Succes overtuigingen van Barry Jongbloed

01.

1. Lead by Example

Als ondernemer van jouw eigen salesbedrijf dien je als het voorbeeld voor jouw medewerkers. Het is jouw streven om hetzelfde niveau te bereiken als wat je van jouw toekomstige medewerkers verwacht, met betrekking tot werkethiek, verkoopresultaten en kwaliteitsnormen.

02.

Radicaal verantwoordelijkheid nemen

Om succesvol te zijn, is het cruciaal om radicaal verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er in je onderneming gebeurt. Door de oorzaak en oplossing bij jezelf te zoeken, leg je een solide basis voor succes.

Dit zeggen andere over Barry:

6 jaar ervaring in direct sales

Lourens Gazenbeek

Als operationeel directeur van SalesHouse ervaar ik de grootste voldoening in mijn rol als mentor bij het aanschouwen van de groei en ontwikkeling van onze partners. Na het bekleden van diverse managementfuncties en het opdoen van ervaring bij veel van de grootste direct sales ondernemingen in Nederland, heb ik geleerd wat wel en niet werkt bij het runnen van een succesvolle salesonderneming.

Als mentor bij SalesHouse deel ik mijn inzichten met ondernemers die vaak met beperkte kennis van strategisch management starten. Mijn rol gaat verder dan enkel advies geven; ik begeleid hen om de juiste paden te bewandelen en behoed hen voor valkuilen die ik zelf heb meegemaakt tijdens mijn salescarrière.

Succesformule van Lourens

Succes overtuigingen van Lourens Gazenbeek

01.

Optimalisatie

Om een efficiënte onderneming te runnen heb jij als onderneming een enorm belang bij het stroomlijnen van je organisatie. Door processen te optimaliseren en te focussen op efficiëntie heb je meer tijd over om je te focussen op de core van je business: groei. Het stroomlijnen van je bedrijf is de sleutel tot het realiseren van duurzaam succes.

02.

Succeservaringen

Een van jouw belangrijkste taken als ondernemer is ervoor te zorgen dat jouw personeel goed wordt opgeleid, zodat ze in hun eerste dagen in het veld succesvolle ervaringen hebben. Zonder deze cruciale beleving kun je er vrijwel zeker van zijn dat iemand niet betrokken raakt bij je onderneming en al snel op zoek is naar een ander pad.

Dit zeggen andere over Lourens: