SalesHouse

Startprocedure

Het Traineeship tot ondernemer en manager in de sales is de kickstart van jouw onderneming. Vier keer per jaar starten we met een 7 maanden durend traineeship om nieuwe salestalenten op te leiden naar een stap hogerop. Zie jij jezelf als een toekomstig manager of ondernemer? Dan is het Traineeship iets voor jou.

Van Traineeship Tot Manager

Meer vragen?
Lees hieronder verder

Vul het aanmeldformulier op de website in en vraag informatie aan. We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Om samen met jou naar de mogelijkheden te kijken, willen wij graag een kort telefonisch intakegesprek. Tijdens deze intake heb je een gesprek met een mentor en dit gesprek duurt ongeveer 25 minuten. Tijdens de intake leren we elkaar beter kennen en screent de mentor jouw sales- en managementervaring. Wanneer de mentor een positief is, plannen jullie samen een vervolggesprek in bij ons op kantoor.

Tijdens deze ontmoeting op kantoor leren we elkaar beter kennen, maak je kennis met een van je mentoren en bekijken we samen de mogelijkheden voor samenwerking. Tijdens deze afspraak krijg je alle in’s en outs te horen over ondernemen via SalesHouse. Als er van beide partijen bereidheid is om samen te gaan werken plannen we het volgende gesprek in.

In deze afspraak stellen we contractuele afspraken vast, zodat het voor beide partijen duidelijk is wat er verwacht kan worden en wat de belangrijkste KPI’s zijn.

Voordat je aan de slag gaat met je eigen onderneming in de sales maken we samen een strategisch businessplan. Om een succesvolle sales onderneming te starten is het stellen van doelen essentieel. Door het stellen van doelen en deze doelen consequent te monitoren krijg je grip op hoe jij je tijd het best kan prioriteren. Het bepaalt de koers die jij met jouw onderneming gaat varen waarbij onze mentoren dienen als kompas.

Na het opstellen van het businessplan kun je beginnen! Dit kan individueel of met een team. Gedurende het hele traject staat je mentor tot je beschikking om je te ondersteunen in je onderneming. Wekelijks bespreek je KPI’s, en maandelijks kijken we samen naar je strategisch businessplan om te evalueren of alles volgens plan verloopt.

Zodra je team vorm begint te krijgen, integreren we jou in alle essentiële systemen die behoren tot SalesHouse. Deze systemen garanderen dat jij als ondernemer jouw team perfect kunt faciliteren en dat jouw bedrijf klaar is voor groei.


Ontdek de wereld van ondernemen bij SalesHouse! Start met een eenvoudige informatieaanvraag via ons online formulier. Binnen no-time nemen we contact met je op voor een kort telefonisch intakegesprek met een mentor. Na een positieve evaluatie plannen we een ontmoeting op ons kantoor. Samen bespreken we contractuele afspraken en stellen we een strategisch businessplan op voor jouw salesonderneming. Zodra alles in kannen en kruiken is, ben je klaar om te starten! Gedurende het traject staan onze mentoren klaar voor ondersteuning en bespreken we regelmatig KPI's. Word lid van SalesHouse en ontdek de kansen die voor je liggen! Lees meer via de rechterkopjes.

Resultaat na afronding na het
afronden van het traineeship

Na het afronden van het Traineeship heb je onder andere je eigen leiderschapscapaciteiten ontdekt en ben je in staat om succesvol een eigen salesteam op te zetten. Jij bent in staat om op een effectieve manier medewerkers te rekruteren en je begrijpt jouw invloed als leider op jouw teamleden.

Wat Zijn De Voordelen?

Na afronding kan je antwoord geven op de volgende vragen:

interesse?
Klik op de knop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.